Tentang Kami

Saha Kami

Beijing Kwinbon Biotéhnologi Co., Ltd. didirikeun di Universitas Pertanian Cina (CAU) dina taun 2002. Éta mangrupikeun produsen profesional pikeun dianostik pangan pikeun kaamanan pangan, pakan sareng pepelakan ékonomi.

Salami 18 taun ka pengker, Kwinbon Biotéhnologi ilubiung aktip dina R&D sareng produksi diagnostik tuangeun, kalebet énzim anu dipasang immunoassay sareng strip immunochromatographic. Éta tiasa nyayogikeun langkung ti 100 jinis ELISA sareng langkung ti 200 jinis strip uji gancang pikeun deteksi antibiotik, mikotoksin, péstisida, aditif pangan, hormon anu nambihan nalika nyoco sato sareng zinah dahareun.

Éta ngagaduhan langkung ti 10.000 méter pasagi laboratorium R&D, pabrik GMP sareng SPF (Khusus Pathogen Gratis) imah sato. Kalayan biotéhnologi inovatif sareng ideu kréatip, langkung ti 300 antigen sareng perpustakaan antibodi tés kaamanan pangan parantos disiapkeun.

Dugi ka ayeuna, tim panilitian ilmiah kami ngagaduhan sakitar 210 patén-patén penemuan internasional & nasional, kalebet tilu patén penemuan internasional PCT. Langkung ti 10 kit uji diadaptasi di Cina salaku padika uji standar nasional ku AQSIQ (Administrasi Umum pangawasan kualitas, Pamariksaan sareng Karantina RRC), sababaraha pakét uji divalidasi ngeunaan sensitipitas, LOD, spésifisitas sareng stabilitas; ogé sertifikasi ti ILVO kanggo susu test kit gancang ti Belguim.

Kwinbon Biotech mangrupikeun perusahaan anu berorientasi pasar sareng konsumén anu percanten kana kasaean klien sareng mitra bisnis. Tujuan kami pikeun ngajagi kaamanan pangan pikeun sadaya umat manusa ti pabrik ka méja.

what we do

Dr He Fangyang ngamimitian studi pascasarjana pikeun kaamanan pangan di CAU.
Dina taun1999

Dr Anjeunna ngembangkeun Clenbuterol McAb CLIA Kit munggaran di Cina.
Dina 2001

Beijing Kwinbon didirikeun.

Dina 2002

Sababaraha patén sareng sertipikat téknologi dipasihkeun.

Dina 2006

Diwangun 10000㎡ basa hightech kaamanan kelas dunya.

Dina taun 2008

Dr Ma, Tilas wakil présidén CAU, netepkeun tim P&P énggal sareng seueur tukang pos.

Dina 2011

Tumuwuhna kinerja anu gancang sareng ngamimitian cabang Guizhou Kwinbon.

Dina 2012

Langkung ti 20 kantor anu diwangun di Cina sadayana.

Dina 2013

Imunoanalyzer chemiluminescence otomatis diluncurkeun dina

Dina 2018

Cabang Shandong Kwinbon didirikeun.

Dina 2019

Perusahaan ngamimitian daptar persiapan.

Dina taun 2020

aboutus