QBSW-1
QBSW-2
QBSW-3
QBSW-4

Industri

ISO9001: 2015, ISO13485: 2016, sistem manajemen kualitas

langkung >>

tentang Kami

tim panilitian ilmiah kami ngagaduhan sakitar 210 patén-patén penemuan internasional & nasional

About_us

naon urang ngalakukeun

Salami 18 taun ka pengker, Kwinbon Biotéhnologi ilubiung aktip dina R&D sareng produksi diagnostik tuangeun, kalebet énzim anu dipasang immunoassay sareng strip immunochromatographic. Éta tiasa nyayogikeun langkung ti 100 jinis ELISA sareng langkung ti 200 jinis strip uji gancang pikeun deteksi antibiotik, mikotoksin, péstisida, aditif pangan, hormon anu nambihan salami nyoco sato sareng zinah dahareun. Éta ngagaduhan langkung ti 10.000 méter pasagi laboratorium R&D, Pabrik GMP sareng SPF (Khusus Pathogen Gratis) imah sato. Kalayan biotéhnologi inovatif sareng ideu kréatip, langkung ti 300 antigen sareng perpustakaan antibodi tés kaamanan pangan parantos disiapkeun.

langkung >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

Pencét pikeun manual
  • our scientific research team has got about 210 international&national invention patents, including three PCT international invention patent.

    Kualitas

    tim panilitian ilmiah kami ngagaduhan sakitar 210 patén-patén penemuan internasional & nasional, kalebet tilu patén penemuan internasional PCT.

  • Follow strict GMP management in the entire production process, material used for production meeting GMP requirements; equipped with world-class full range of precision instruments

    Produksi

    Turutan manajemén GMP ketat dina prosés produksi sadayana, bahan anu dianggo pikeun rapat produksi GMP; dilengkepan instrumén presisi kelas pinuh dunya

  • Our scientific research team has got about 210 international&national invention patents, including three PCT international invention patent

    P&P

    Tim panilitian ilmiah kami ngagaduhan sakitar 210 patén-patén penemuan internasional & nasional, kalebet tilu patén penemuan internasional PCT

Kategori produk

  • 10000M² +

    Daérah Laboratorium

  • 18Tahun

    Sejarah

  • 10000+

    Tingkat Kabersihan

  • 210

    Patén Paténan

  • 300+

    Perpustakaan Antigen Sareng Antibody

wartos

Bérita paling énggal

Naha urang kedah nguji Antibiotik dina Susu?

Naha urang kedah nguji Antibiotik dina Susu? Seueur jalma ayeuna hariwang ngeunaan ...

Naha urang kedah nguji Antibiotik dina Susu?

Naha urang kedah nguji Antibiotik dina Susu? Seueur jalma ayeuna hariwang ngeunaan ...
langkung >>

Métode Screening pikeun Tés Antibiotik Dina Susu ...

Métode Screening pikeun Tés Antibiotik Dina Industri Susu Aya dua ...
langkung >>

Kwinbon MilkGuard BT 2 in 1 Combo Test Kit ngagaduhan ...

Kwinbon MilkGuard BT 2 in 1 Combo Test Kit ngagaduhan validasi ILVO dina April, 2020 ...
langkung >>